Samuelssons Tak > Icopal Tätskikt Oskarshamn

Icopal Tätskikt Oskarshamn

Icopal - det bästa tätskikt du kan ha. Samuelssons Tak i Oskarshamn utför takarbeten med tätskikt från Icopal.


Vi är utbildade och licensierade att utföra entreprenader med Icopals produkter, till exempel Icopal tätskikt. Vi utför tätskiktssystem för både låglutande och branta tak samt för parkeringsdäck och terrasser.

Vi tar ansvaret, även i framtiden
Bestämmer du dig för ett Icopal tätskiktssystem får du också ett erbjudande som är svårt att tacka nej till, ett trygghetspaket med serviceavtal där det ingår årlig besiktning av ditt Icopal tätskikt där vi rensar upp och kontrollerar att taket fungerar. Till detta kan du även få ett utvidgat underhåll där vi bland annat utför vissa reparationsåtgärder.

Ett starkt argument för dig som fastighetsägare eller förvaltare som inte har tid eller kunskap att utföra de nödvändiga tätskiktskontrollerna. Kontakta oss så hjälper vi dig med vilken typ av Icopal tätskikt som är mest lämpligt för just ditt tak.

Läs mer om Icopal Tätskikt Oskarshamn på företagets hemsida

Samuelssons Tak
Hemsida: www.samuelssonstak.se

Samuelssons Tak

Samuelssons Tak arbetar med takarbete, takläggning, takentreprenader, tätskikt, takisolering och taksäkerhet i Oskarshamn, Kalmar och Växjö med omnejd. Lägger även takvegetation.

Samuelssons tak utför kompletta takentreprenader - såväl nyproduktion som omtäckningar av tak till allt ifrån små garage till stora industribyggnader. Deras verksamhet omfattar såväl takläggning som renovering och besiktning av ditt tak. Tätskikt, takisolering, takläggning, takarbete, takarbeten.

Ditt tak är den mest utsatta ytan på ditt hus. Samuelssons Tak ingår i Icopals rikstäckande nät av takentreprenörer och uppfyller därmed också grundkraven på professionella takmontörer och takmaterial som håller absolut högsta klass. Som deras kund får du en 15 års garantiförsäkring på ditt nya tätskikt från Icopal. Du får dessutom automatiskt ett års fritt underhåll av det nya taket.