Hallgruppen AB > Idrottshall

Idrottshall

Hallgruppen AB är leverantör av idrottshall. Oavsett om det är en tillfällig idrottshall eller en permanent idrottshall ser Hallgruppen till att all får bästa möjliga upplevelse.

Nästan varje helg arrangeras idrottsevenemang i Sverige. Arrangörerna har olika behov beroende på vilket event det gäller. Det är vårt jobb att komma med den bästa lösningen både för arrangören, publiken och inte minst deltagarna. Det går ju ut på att alla ska få bästa möjliga upplevelse.

I vissa fall är det en provisorisk byggnad och ibland en permanent byggnad som ska användas året runt. Till flera olika idrotter så som handboll, tennis, padel med mera.

Kontakta Hallgruppen AB eller besök hemsidan via länken nedan för mer information om idrottshall från Hallgruppen AB.

Läs mer om Idrottshall på företagets hemsida

Hallgruppen AB
Hemsida: https://hallgruppen.se/

Hallgruppen AB

Hallgruppen AB är leverantör med försäljning, uthyrning och service av tälthall, stålhall, lagerhall, väderskydd, bulkhall, easy up-tält, evenemangstält, presenningar, specialintäckningar med mera. Hallgruppen AB kan leverera snabbt, med hög kvalité och lågt pris.

En tälthall är skräddarsydd för varje projekt. Hallgruppen AB har erfarna konstruktörer, som ser till så att varje tälthall lever upp till de krav som ställs med snö-zoner och vindlaster. Tälthallar från Hallgruppen AB finns i alla bredder. Längd och höjd bestämmer du helt själv.

Kontakta Hallgruppen AB eller besök hemsidan via länken nedan för mer information om försäljning, uthyrning, service och reparationer av tälthallar, väderskydd och stålhallar med mera.