Slottsbro AB > Idrottsmaterial / Bollplank

Idrottsmaterial / Bollplank

Slottsbro AB är tillverkare och leverantör av väderbeständiga bollplank. Bollplank har under alla tider varit ett vanligt inslag på skol- och fritidsgårdar.


Slottsbro erbjuder två olika typer av bollplank. Det ena är tillverkat i väderbeständig plywood och finns som enkel- och dubbelsidigt.

Vårt andra val av plank är tillverkat helt i lärkträ. Då lärken är naturligt resistent mot röta kräver denna typ ytterst lite underhåll. Även här kan du välja mellan enkel- och dubbelsidigt.

Läs mer om Idrottsmaterial / Bollplank på företagets hemsida

Slottsbro AB
Hemsida: www.slottsbro.se

Slottsbro AB

Slottsbro AB har tillverkning och försäljning av lekplatsutrustning och parkutrustning för offentlig miljö, idrottsmaterial cykelgarage förrådsbodar mm.

Kunskapen att tillverka lekplatsutrustning har funnits i våra lokaler i 20 år. Vi är flexibla och kan skapa speciallösningar efter kundens specifika behov.

På Slottsbro har vi alltid använt trä som huvudmaterial till våra produkter, och 1990 började vi arbeta i lärkträ. Lärkens naturliga beständighet mot röta gör att den inte behöver behandlas med några giftiga kemikalier. Under årens lopp har vi lärt oss mer och mer om lärkträ och vi blir mer och mer övertygade om lärkens kvaliteter.

Cykelgarage, Cykelställ, Fjäderlek, Gunga, Gungor, Idrottsmaterial, Lekpark, Lekplats, Lekplatsutrustning, Lek- och parkutrustning, Parkbänkar, Parkmöbler, Parksoffor, Parkutrustning, Skateboardramper, Staket,