Slottsbro AB > Idrottsmaterial / Skateramper

Idrottsmaterial / Skateramper

Med modulsystem från belgiska Rhino är Slotsbro AB tillverkare och leverantör av skateboardramper med alla tänkbara utseenden.


Rhino har kontor i mer än 18 länder och har genom dessa sålt mer än 400 skateparksinstallationer världen över. Rhino är med andra ord en internationell expert på skatemarknaden. Rhinos skateparker finner du i nästan varje land i Europa, de flesta stater i USA, Sydostasien, Karibien och Sydamerika. Marknaden växer kontinuerligt.

Skateboard har blivit världens snabbast växande sport och utstrålar en kultur och livsstil som utövas av miljontals människor jorden runt.

Rhino är även stolta att kunna erbjuda en av de tystaste ramperna på marknaden. Professionella ljudmätningar visar att från ett avstånd på 10 meter når ljudet av en rullande skateboard inte mer än 50 dBA, dvs lägre ljudnivå än på ett vanligt kontor.

Läs mer om Idrottsmaterial / Skateramper på företagets hemsida

Slottsbro AB
Hemsida: www.slottsbro.se

Slottsbro AB

Slottsbro AB har tillverkning och försäljning av lekplatsutrustning och parkutrustning för offentlig miljö, idrottsmaterial cykelgarage förrådsbodar mm.

Kunskapen att tillverka lekplatsutrustning har funnits i våra lokaler i 20 år. Vi är flexibla och kan skapa speciallösningar efter kundens specifika behov.

På Slottsbro har vi alltid använt trä som huvudmaterial till våra produkter, och 1990 började vi arbeta i lärkträ. Lärkens naturliga beständighet mot röta gör att den inte behöver behandlas med några giftiga kemikalier. Under årens lopp har vi lärt oss mer och mer om lärkträ och vi blir mer och mer övertygade om lärkens kvaliteter.

Cykelgarage, Cykelställ, Fjäderlek, Gunga, Gungor, Idrottsmaterial, Lekpark, Lekplats, Lekplatsutrustning, Lek- och parkutrustning, Parkbänkar, Parkmöbler, Parksoffor, Parkutrustning, Skateboardramper, Staket,