Norcare Living Quality AB > Industridammsugare

Industridammsugare

Industridammsugare av VC-serien är svensktillverkade och effektiva 3-fas-system som passar nästan alla typer av miljöer från Norcare Living Quality AB


Effektiv städning i industrin
Med 25 års erfarenhet representerar VC-serien bland det bästa marknaden kan erbjuda. Exklusivt tillverkade och anpassade efter den Svenska marknadens tuffaste krav om miljö, kvalité och pålitlighet.

VC-serien passar för renhållning i nästan alla typer av miljöer allt från lättare industrier mindre hotell, kontor, lantbruk och offentliga miljöer. Lämplig till stora system i tung industri, hotell och anläggningar med flera samtidiga användare, där kravet även är långa sammanhängande driftstider. VC-serien kan även används som punktutsug och för materialförflyttning.

Läs mer om Industridammsugare på företagets hemsida

Norcare Living Quality AB
Hemsida: www.norcare.se

Norcare Living Quality AB

Norcare Living Quality AB säljer Husky centraldammsugare, centralsugsystem till industri och lantbruk samt Shop-Vac våtdammsugare och torrdammsugare. Vi kan erbjuda ett stort sortiment av maskiner och tillbehör för industri, proffs, hantverkare och lantbruk. Även avancerade våtstädningslösningar.

En centraldammsugare gör ditt hem, kontor och all annan inomhusmiljö renare! Det sitter en Husky centraldammsugare i över 30 000 svenska hem.

Shop Vac är världens största tillverkare av våt- och torrdammsugare för hem och hobby. Det finns även grovdammsugare för proffsmiljön.