EU Plast AB > Industrigolv

Industrigolv

EU Plast AB är leverantör av industrigolv och massagolv. Många års erfarenhet, kunnig personal och nära samarbete med våra leverantörer ger golv av högsta kvalitet.


EU Plast har sedan starten 1987 installerat fogfria industrigolv inom de allra flesta branscher. Eftersom härdplastgolv kan förses med olika och unika egenskaper, så kan vi i de allra flesta fall lösa de problem som finns på det befintliga golvet. Det är viktigt att utreda vad det nya industrigolvet skall klara för belastningar.

Läs mer om Industrigolv på företagets hemsida

EU Plast AB
Hemsida: www.euplast.se

EU Plast AB

EU Plast AB, ett ledande entreprenadföretag inom fogfria golvlösningar arbetar bla med industrigolv, butiksgolv och golv för offentliga miljöer, renovering av betongkonstruktioner, golvbesiktning, golvrenovering mm.

Företagets långsiktiga strategi skapar även långsiktiga kundrelationer där nöjd kund är ett honnörsbegrepp. Företagets investeringar i de effektivaste maskinerna för det så viktiga underarbetet i kombination med välutbildad personal, skapar de förutsättningar som krävs för att möta kundens krav på effektivitet, slutresultat och kostnadsbild.

EU Plast AB är specialiserade inom fogfria golv som industrigolv och massagolv. Vi har många års erfarenhet inom industrigolvsbranschen och med kunnig personal, sakkunniga samarbetspartners och ett nära samarbete med våra leverantörer, kan vi garantera ett kompetent arbete av högsta kvalitet.

Golvvård är en viktig del av en hälsosam och säker arbetsmiljö. EU PLAST är experter på golvbesiktning och golvrenovering.

När vi utför renovering av golv arbetar vi från grunden och beroende på skadenivån utför vi antingen en total golvrenovering eller lättare förbättringar av målning och underlag. En gedigen golvrenovering kan spara dig tusentals kronor och ger samtidigt ett otroligt lyft åt din verksamhet.