Industrinät Nordiska Nätlösningar > Industrinät

Industrinät

Industrinät Typ U: 3 mm garngrovstorlek. Certifiering standard EN1263-1

Typ U är den internationella benämningen för U system nät som används som vertikala nät. Kan skydda personer från att falla över en kant/klippa.

För att fånga rullande skräp eller vart som helst där det behövs ett vertikalt nät.

Läs mer om Industrinät på företagets hemsida

Industrinät Nordiska Nätlösningar
Hemsida: https://www.industrinat.se/

Industrinät Nordiska Nätlösningar

Vi är ett familjeföretag från Västsverige som opererar över Norden och vi erbjuder alla typer av nät, rep och vävar för industri, bygg, transport, jordbruk, entreprenad och inom sportsektorn. Samtliga våra nät kommer från ledande tillverkade inom EU, från fabriker i Spanien, Tyskland, England och Polen. Som oberoende leverantör av nätlösningar i Norden hittar vi de mest prisvärda alternativen specifikt anpassat för Era önskemål. Vi erbjuder även installation på hög höjd, besiktning och åter –testning av nätlösningar över hela Norden. Samtliga installatörer knutna till oss gällande höghöjdsarbete
är utbildade och certifierade inom samtliga branschstandarder. Säkerhet kommer före allt för oss. Därför jobbar vi bara med certifierade ledande tillverkare inom EU. Vi mått -anpassar nät enligt era önskemål och levererar dem sydda med avslutningskanter. Vi har också hela rullar. Vår styrka är att vi enkelt kan anpassa oss efter marknadsbehov och tillgång och anpassar lösningar tillsammans med partner och tillverkare som passar bäst för det aktuella projektet. Vi letar alltid efter alternativa leverantörer och kompletterande branschsamverkan så även du som leverantör är alltid välkommen att slå oss en signal. Våra nät och guider följer normerna EN-1263-1 och EN 1263-2 som avser själva uppsättningen.
Våra klätternät för publikt bruk klarar säkerhetstandard EN 1176. Nytt är också att vi nu kan erbjuda flamsäkrade nät med certifikat enligt UNE 23727 standard med certifiering M1 & klass B1.