Pre Cast Technology AB, Pretec > Ingjutnings- och montagegods för prefab

Ingjutnings- och montagegods för prefab

Pre Cast Technology AB, Pretec är en grossist, leverantör och tillverkare av ingjutningsdetaljer.

I en vardag där ökade krav på lönsamhet och korta byggtider återfinns inom byggbranschen kan Prefab vara det segment som hjälper dig att spara både tid och pengar. Genom att utnyttja den teknik som finns kan fabrikstillverkade element ge en bättre totalekonomi i ett projekt. Vid gjutning av elementen inomhus sker processen under kontrollerande förhållanden varvid en jämn och hög kvalité återfås samt inbyggda fuktskador elimineras. Elementen levereras färdiga till byggplatsen och lyfts enkelt på plats – byggtiden förkortas och pengar sparas vilket medför en effektiv arbetsprocess.

Vi på Pretec har ett komplett sortiment av ingjutnings- och montagegods till prefabricerade element. Vi har produkter för hela tillverkningsprocessen, från formsättning till montage där våra produkter säkerställer en rätt tillverkning av betongelement.

Vi kan leverera;

Svetsdetaljer
Ingjutningsgods
Lyftsystem
Formoljor
Skenor
Armeringsdetaljer
Montagegods

Våra produkter är av hög kvalité, testade och väldokumenterade. Pretec har i många år försett både elementfabriker och byggen med ingjutnings- och montagegods.

Läs mer om Ingjutnings- och montagegods för prefab på företagets hemsida

Pre Cast Technology AB, Pretec
Hemsida: https://pretec.se/produkter/

Pre Cast Technology AB, Pretec

Pretec, Pre Cast Technology AB, grundades 2004 och har under åren utvecklat ett gediget produktsortiment inom Fäst- och montagedetaljer för stålkonstruktioner, Ingjutnings- och montagegods för prefab samt Tunnel- och bergsäkring. Pretec är en grossist, leverantör och tillverkare som idag lagerför över 3000 olika artiklar, är 29 anställda och omsatte 157 miljoner kronor år 2018. Vår mission är att vara en helhetsleverantör inom våra nisch-segment.

För att klara av att vara en helhetsleverantör har vi egen produktion inom koncernen, stora lager på plats, systerföretag och samarbetspartners nära oss samt givetvis egen tillverkning för att klara speciallösningar. Lager- och kontorsyta uppmäter idag 4 100 m² respektive 450 m² och försäljning sker huvudsakligen inom Sverige.

Vi har medarbetare som är specialiserade inom Stålbygg, Berg och Tunnel samt Prefab-industrin och kan därför erbjuda dig rätt kompetens och olika lösningar för just ditt ändamål. Med vår erfarenhet, hjälper vi våra kunder att använda de mest användarvänliga och kostnadseffektiva produkterna.

Vårt lager är kundanpassat med både standard- och specialprodukter, vårt sortiment växer ständigt och vi kan garantera snabba leveranser på våra lagerförda produkter. Vi utvecklar likaså produkter kontinuerligt och har god teknisk kompetens inom våra segment.

Pretec är sedan augusti 2012 certifierade enligt ISO 9001:2015, EN 1090-1 och sedan juni 2018 enligt ISO 14001:2015. Vår dagliga kvalitetssäkring hanteras genom tydliga och förankrade processer och rutiner för att säkerställa en jämn och hög kvalitet på våra produkter och tjänster. Våra leverantörer är noggrant utvalda och vi har en egen fabrik i Kina.