Eurogolv AB > Installationsgolv

Installationsgolv

Eurogolv AB är leverantör av Installationsgolv tillverkat i marmormosaik.

Monotile presenterar serie TECNIKA; ett golvelement i format 60x60 cm tillverkat i marmor-mosaik i ett homogent skikt och avsett för fribärande s.k. installationsgolv.

Den speciella teknologin vid tillverkningen gör att produkten uppfyller de allra högsta krav vad gäller livslängd och stabilitet.

Läs mer om Installationsgolv på företagets hemsida

Eurogolv AB
Hemsida: www.eurogolv.se

Eurogolv AB

Eurogolv AB erbjuder ett brett sortiment inom sten och keramik och framför allt terrazzoplattor för såväl bruksläggning som tunnläggning. Vi säljer även badkar,kakel och klinker till badsrum,mosaik, cementmosaik, plattor i natursten och installationsgolv.

Eftersom intresset för stenmaterial i både offentliga och privata miljöer ständigt ökar, känns det skönt för oss på Eurogolv att idag kunna erbjuda Dig ett sortiment som spänner över det mesta inom Sten & Keramik, fäst- och fogmaterial, tätskikt, värmegolv, verktyg samt tillbehör för montering och skötsel.

Den stora erfarenhet vi samlat på oss under alla år vill vi gärna dela med oss av till Er. Vår målsättning är, att i samarbete med Er, få fram den lösning som ger bästa möjliga slutresultat.