Svalson AB > Intercomsystem

Intercomsystem

Svalson AB tillverkar intercomsystem för diskar med säkerhetsinglasning. Det används bla på ambassader, banker, mm.

Delta Intercom - Det ideala intercomsystemet för ambassader och banker, nattportierer, biljettkontor, valutaväxlingskontor, järnvägsstationer, tullstationer, socialkontor och offentliga förvaltningar.

Delta – en översikt
Delta Intercom är särskilt utvecklat för diskar med säkerhetsinglasning, där en säker kommunikationskvalitet mellan tjänsteman och kund krävs. För att uppnå en optimal kommunikationskvalitet har alla delar i systemet samt tillbehör separata volyminställningar. En LED-display visar alla justerbara värden. Även under tuffa ljudförhållanden uppnås en perfekt kommunikationskvalitet. Lättförståelig setup-meny för de olika programmen. (T.ex. Öppen eller växelvis kommunikation, standby-funktion, ringklocka, mute-funktion.) Svanhalsmikrofonen är utrustad med en indikationsring vid mikrofonhuvudet som lyser när mikrofonen är aktiv. Inkoppling och justering av intercomsystemet är väldigt enkelt och kräver ingen specialkunskap. Alla inställningar görs manuellt på manöverenheten. Utöver de externa enheterna kan man koppla in upp till sju olika tillbehör t.ex. dörröppnare, ringklocka, olika givare och brytare samt modul för hörslinga. Tillbehören kan kombineras på en mängd sätt för att uppnå den perfekta kommunikationslösningen i varje situation.

Monteringsanvisningar
Den bästa kommunikationskvaliteten uppnås om de individuella delarna i systemet installeras så långt från varandra som möjligt. Mikrofoner ska installeras på talhöjd. Undvik att placera högtalarna nära eller mittemot mikrofonerna.

Tekniska specifikationer:
- Anslutning 230 Volt / 50 Hz
- Manöverström 12 Volt / Likspänning
- Volymhöjning 6 dB
- 4 Watt per kanal
- Permanent minne (alla inställningar sparas vid ett eventuellt strömavbrott)
- 16-stegs dämpning för eliminering av rundgång

Läs mer om Intercomsystem på företagets hemsida

Svalson AB
Hemsida: www.svalson.com

Svalson AB

Svalson AB är tillverkare av bl.a vindskydd, balkonginglasning, balkongräcken, receptionsluckor, eldrivna skjutluckor, receptionsfönster, kassaluckor m.m
Skjutluckorna som sätter människan i centrum.
Tusentals människor drabbas av utslitna axlar och leder på grund av felaktig arbetsställning. Med Svalsons eldrivna skjutluckor minimeras risken. Skjutluckornas utseende, funktion och säkerhetsnivå skräddarsys alltid efter era behov. Allt för en trevligare och säkrare miljö för både kunder och personal.