EU Tak & Fastighetsservice AB > Isolering

Isolering

EU Tak & Fastighetsservice AB i Trelleborg utför tilläggsisolering av tak och andra takarbeten i Trelleborg, Malmö, Lund och Ystad med omnejd. Med värmeisolering av taket minskar du effektivt energiförlusterna från byggnaden.Har ni dyra uppvärmningskostnader kan det vara en god idé att tilläggsisolera taket. Låt oss utföra en "Energiberäkning" så ser man snabbt om denna lösning är intressant.

Genom att värmeisolera taket minskar du effektivt energiförlusterna från byggnaden. Taket är den byggnadsdel där man normalt gör största energivinst i förhållande till investeringen. Eftersom isolering är heltäckande och bärande erfordras inte dyra och energislösande köldbryggor i form av reglar eller balkar genom isoleringen.

Läs mer om Isolering på företagets hemsida

EU Tak & Fastighetsservice AB
Hemsida:

EU Tak & Fastighetsservice AB

EU Tak & Fastighetsservice AB utför alla typer av takarbeten i Trelleborg, Malmö, Lund och Ystad med omnejd och specialiserar sig på listtäckningar och dolda tätskikt. EU Tak & Fastighetsservice AB är en Auktoriserad Trebolit Takentreprenör!

Vi utför alla typer av takarbeten och en av våra specialiseringar är listtäckningar och dolda tätskikt, som vi innehar certifikat för. Vår långa yrkeserfarenhet och mångsidighet gör oss till ett tryggt val. För att hålla oss uppdaterade i branschens tekniska utveckling så satsar vi regelbundet på kompetensutveckling och vidareutbildning av vår personal. För att upprätthålla en god kvalitet på alla utförda arbeten så genomför vi kontinuerliga egenkontroller under arbetets gång. Det gör vårt hantverk gediget och långsiktigt hållbart och fungerar som en kvalitetsgaranti och trygghet för våra kunder.

Letar du efter professionella takläggare i Skåne, kontakta EU Tak & Fastighetsservice AB i Trelleborg. EU Tak & Fastighetsservice AB i Trelleborg utför takläggning med tätskikt från Trebolit. När man anlitar en av Trebolit autoriserad takläggare medföljer omfattande garantier. Läs om material och garantier på hemsidan.

Besiktning av tak, Elastolit tätskiktsmattor, energiberäkning, isolering, listtäckningar, service av tak, takarbeten, takläggare, tilläggsisolering av tak, Trebolit, Trebolit Unic, tätskikt, tätskiktsgarantier, värmeisolering av tak, Trelleborg, Malmö, Lund, Ystad,