Jensen Protect AB > JP Kapell - Hur ser du ut därute på vägarna?

JP Kapell - Hur ser du ut därute på vägarna?

Jensen Protect AB är tillverkare av lastbilskapell. Vi kan både skåp och lastbilskapell. Vi är experter på värme, kyla, screentryck och stativ.

Våra bilkapell är noggrant måttagna för bästa passform. De är helsvetsade i kvalitet JP682, en förstklassig kapellväv av PVC-belagd, formbeständig polyester. De är försedda med förstärkningar vid tvärgående och längsgående rör och levereras komplett med erforderliga tillbehör, såsom remmar, stroppar och krokar. Delningar på långsidorna enligt önskemål.

Vi hävdar att vår personal är den kunnigaste på branschen.

Läs mer om JP Kapell - Hur ser du ut därute på vägarna? på företagets hemsida

Jensen Protect AB
Hemsida: www.jensenprotect.com

Jensen Protect AB

Jensen Protect AB är leverantör med försäljning, uthyrning av väderskydd, presenningar, bilkapell, poolcovers, lagerhallar, maskinhallar, transportkapell, byggkapell, pooltäckning och hallar av olika storlekar.

Lanseringen av det Internetbaserade JP HyrOnline -systemet i april 2005 har inneburit goda och lönsamma synergieffekter. Vi utökar vår servicegrad gentemot ombudsnätet och i förlängningen gentemot våra kunder tack vare ett modernt system som arbetar i realtid med vårt affärssystem.

Arbetet med att utvidga ombudsnätet fortskrider med bra fart. I år kommer vi att hyra ut mer presenningar än någonsin och produktionen går på högtryck för att vi skall kunna hålla jämna steg med efterfrågan.

Kontakta Jensen Protect AB för försäljning/uthyrning av väderskydd och presenningar.