Jensen Protect AB > JP Lagerhallar - Tillverkad i Sverige

JP Lagerhallar - Tillverkad i Sverige

Jensen Protect AB är tillverkare av stålhallar. Fyra olika lagerhallar, välj den lagerhall som passar dina behov. Möjligheterna till variation är oändliga.

Jensen Protect har egen konfektion av duken och den är naturligtvis flamskyddad enligt Boverkets normer. Detta innebär att duken inte fattar eld ens om den direkt utsatts för öppen låga. Stålstativet levereras enligt BKR99 i varmgalvaniserat utförande (SS3583 klass A).

Vi projekterar med bygglov samt utför slutbesiktning. Vår egen utbildade och kvalitetsansvariga personal monterar lagerhallen. Om kunden önskar är det möjligt att montera hallen själv när det gäller JP Minihall och JP Tiotolv. Våra kunder är vana vid omgående service om någonting oförutsett skulle inträffa.

Läs mer om JP Lagerhallar - Tillverkad i Sverige på företagets hemsida

Jensen Protect AB
Hemsida: www.jensenprotect.com

Jensen Protect AB

Jensen Protect AB är leverantör med försäljning, uthyrning av väderskydd, presenningar, bilkapell, poolcovers, lagerhallar, maskinhallar, transportkapell, byggkapell, pooltäckning och hallar av olika storlekar.

Lanseringen av det Internetbaserade JP HyrOnline -systemet i april 2005 har inneburit goda och lönsamma synergieffekter. Vi utökar vår servicegrad gentemot ombudsnätet och i förlängningen gentemot våra kunder tack vare ett modernt system som arbetar i realtid med vårt affärssystem.

Arbetet med att utvidga ombudsnätet fortskrider med bra fart. I år kommer vi att hyra ut mer presenningar än någonsin och produktionen går på högtryck för att vi skall kunna hålla jämna steg med efterfrågan.

Kontakta Jensen Protect AB för försäljning/uthyrning av väderskydd och presenningar.