Jensen Protect AB > JP Presenning - Snabb - Flexibel - Portabel

JP Presenning - Snabb - Flexibel - Portabel

En presenning är på plats på nolltid när och där du behöver skydd. Presenningar från Jensen Protect AB finns både till försäljning och uthyrning.

När du köper en presenning kan du variera dukkvalité, storlek, färg, tryck och antal rep för att passa exakt till de behov du har. Men det finns även standardutföranden att tillgå. Söker du en långlivad lösning, för bästa ekonomi, kontakta oss. Låt oss prata om presenningar, för det är det bästa vi vet! Och varför inte märka presenningen med tryck? Firmanamn, gårdsnamn, logotyp eller annat som gör din presenning unik. Se under tillbehör vad mera du kan få till din presenning.

Läs mer om JP Presenning - Snabb - Flexibel - Portabel på företagets hemsida

Jensen Protect AB
Hemsida: www.jensenprotect.com

Jensen Protect AB

Jensen Protect AB är leverantör med försäljning, uthyrning av väderskydd, presenningar, bilkapell, poolcovers, lagerhallar, maskinhallar, transportkapell, byggkapell, pooltäckning och hallar av olika storlekar.

Lanseringen av det Internetbaserade JP HyrOnline -systemet i april 2005 har inneburit goda och lönsamma synergieffekter. Vi utökar vår servicegrad gentemot ombudsnätet och i förlängningen gentemot våra kunder tack vare ett modernt system som arbetar i realtid med vårt affärssystem.

Arbetet med att utvidga ombudsnätet fortskrider med bra fart. I år kommer vi att hyra ut mer presenningar än någonsin och produktionen går på högtryck för att vi skall kunna hålla jämna steg med efterfrågan.

Kontakta Jensen Protect AB för försäljning/uthyrning av väderskydd och presenningar.