Jensen Protect AB > JP Specialhall

JP Specialhall

JP Specialhall från Jensen Protect AB är en säkerhetshall som ger maximal säkerhet för lager och industri.

Säkerhetstänkandet hjälper dig att sova lugnare på nätterna. Avfuktningsaggregat, som är rätt dimensionerade för storleken, håller dina produkter och maskiner behagligt torra året runt. Hängrännor och stuprör leder bort regnvattnet. Dessutom får du maximalt ljusinsläpp genom den vita duken på taket. Specialhallen är helt enkelt det bästa av två världar i en och samma konstruktion.

Läs mer om JP Specialhall på företagets hemsida

Jensen Protect AB
Hemsida: www.jensenprotect.com

Jensen Protect AB

Jensen Protect AB är leverantör med försäljning, uthyrning av väderskydd, presenningar, bilkapell, poolcovers, lagerhallar, maskinhallar, transportkapell, byggkapell, pooltäckning och hallar av olika storlekar.

Lanseringen av det Internetbaserade JP HyrOnline -systemet i april 2005 har inneburit goda och lönsamma synergieffekter. Vi utökar vår servicegrad gentemot ombudsnätet och i förlängningen gentemot våra kunder tack vare ett modernt system som arbetar i realtid med vårt affärssystem.

Arbetet med att utvidga ombudsnätet fortskrider med bra fart. I år kommer vi att hyra ut mer presenningar än någonsin och produktionen går på högtryck för att vi skall kunna hålla jämna steg med efterfrågan.

Kontakta Jensen Protect AB för försäljning/uthyrning av väderskydd och presenningar.