Junckers Industrier A/S > Junckers Skeppsgolv

Junckers Skeppsgolv

Junckers Industrier A/S är tillverkare av skeppsgolv. Skeppsgolv tillverkas av alla träslag och tjocklekar och är ett estetiskt tilltalande golv med unika tekniska egenskaper.


Junckers har sedan 20 år producerat skeppsgolv. Gummilisten som fräses ner och monteras på fabriken, innebär att varje bräda får en egen rörelsfog. Skeppsgolvet blir extremt lämpligt för golvvärme och för inomhusmiljöer med ett varierande inomhusklimat.

Läs mer om Junckers Skeppsgolv på företagets hemsida

Junckers Industrier A/S
Hemsida: www.junckers.se

Junckers Industrier A/S

Junckers Industrier A/S är en av Europas största tillverkare av massiva trägolv, designgolv, skeppsgolv, sportgolv och golvvärme mm. som sysselsätter mer än 450 personer över hela världen. Företagets främsta målsättning är att tillverka produkter av högsta kvalitet utifrån en ständig dialog med våra arkitekter, byggföretag, entreprenörer och ägare. Tack vare det nära samarbetet med branschkunniga kan Junckers behålla sin position som Europas ledande leverantör.

Junckers Industrier A/S verkar inom två sektorer, massiva trägolv och golvbehandling. Junckers har sju dotterbolag och finns representerade i mer än 30 länder.