Broson AB > Kallformade plåt- och stålprofiler

Kallformade plåt- och stålprofiler

Broson AB är leverantör av kallformade plåtprofiler och stålprofiler

Kallformade stålprofiler ger lättare och mer flexibla konstruktioner. Med kallformade profiler kan man på ett enkelt sätt optimera förhållandet mellan böjmotstånd och metervikt, och på så sätt få ner totalvikten på sina konstruktioner. Möjligheten att påverka profilmått, materialval och längder vid förhållandevis små kvantiteter leder rätt använt till den bästa totalekonomin.

Läs mer om Kallformade plåt- och stålprofiler på företagets hemsida

Broson AB
Hemsida: www.brosonsteel.se

Broson AB

Broson AB säljer kallformade svetsade stålrör och kallformade profiler, kundanpassade stålprofiler, kallformat stål, mm. från eget lager eller direkt från verk.

Affärsområdet innehåller även en agentur för systemprofiler till brandklassade vägg- och fönsterpartier.

Broson AB är ett nischföretag med stort rör- och profilsortiment inom kallformat stål. Hos Broson AB finner du det mesta inom rör och profiler i olika utföranden och dimensioner: precisionsrör, svetsade hålprofiler - KKR, svetsade ståltuber, kallformade stålprofiler, anslagsprofiler och specialprofiler.

Konkurrensmedlen är produktkvalité, leveranssäkerhet, service, flexibilitet och personlighet.

Huvudkontoret, ett av försäljningskontoren, är placerat i Vårgårda, lager för rör och profiler finns i Göteborg samt ett tredje försäljningskontor som finns i Västerås.

Broson AB levererar till svenska tillverkare och underleverantörer och kan bearbeta sortiment innan leverans: kapning, gerkapning, gradning och tvättning och även blästra och måla material.