Starka Betongindustrier KB > Kantstöd

Kantstöd

Kantstöd - ett stöd för trädgårdens och parkens gångar, utformat som ett stödmurselement med bred basyta vilket ger en god stabilitet. Den släta ytan ger en ljus och vacker produkt.


Kantstödet används för att hålla ihop den aktuella beläggningen så att den inte förskjuts eller glider isär när den belastas. Vid tungt belastade ytor ska kantstöd alltid avsluta beläggningen för att skapa en fullständig inspänning, och den bör sättas i jordfuktig betong. Vårt grävkanstöd, antingen skarpkantat eller med en mjuk fas i överkant, lämpar sig väl för ytor med tyngre trafik.

Förutom grävkanstöd har vi kanstöd för mindre belastade ytor, såsom Bya-kantsten och Trädgårdskant för uppfarten och till trädgårdens gångar.

I vårt sortiment finns även L-stöd i en mängd utföranden, samt busshållplatsstöd.

Läs mer om Kantstöd på företagets hemsida

Starka Betongindustrier KB
Hemsida: www.starka.se

Starka Betongindustrier KB

Starka Betongindustrier är tillverkare och leverantör av bland annat: byasten, markbetong, betongplattor, trädgårdsplattor, marksten, trädgårdsmurar med mera. Välj bland de största varumärkena: Byasten, Bradstone, Stackstone, Siena m fl.

Starka är ett självständigt privatägt företag som tillverkar och säljer prefabricerade betongprodukter inom vida tillämpningsområden för bygg och anläggningsverksamhet.

Starka har specialistkompetens och moderna resurser för utveckling och tillverkning av produkter för markbeläggning, betongelement, VA-system och fabriksbetong.

Service, Kvalitet, Nytänkande i Betong! Kvalitet, flexibilitet och leveranssäkerhet!
Starka Betongindustrier strävar efter att erbjuda det bästa alternativet på marknaden.