Dalform AB > Kapprumsinredning

Kapprumsinredning

Dalform AB är tillverkare och leverantör av kapprumsinredning.


Vår kapprumsinredning är ett mycket populärt och flexibelt system till förskolor, skolor och kontor. Klädfack, Hatthyllor, Sittbänkar och Skohyllor med mera som placeras fristående eller på väggskenor, med eller utan trädetaljer. Kan kompletteras med tillbehör som kroklist och dropplåtar mm. .

Färger:
Kapprumsinredningen finns i 24 standardfärger. Appliceras med pulverlack i glans 72 ur RAL-skalan.

Vi kan även erbjuda specialnyanser efter önskemål.

Trä:
Trädetaljerna är i standardutförande tillverkade i Björk/Björkmelamin, även andra utföranden och träslag går att beställa.

Standardmått:
Systemet finns som standard med platsbredd 250mm alt. 300mm per plats. Platsbredd 250mm levereras i moduler om 500, 750 & 1000mm. I platsbredd 300mm är modulbredderna 600 & 900mm. Även andra mått per plats går att beställa. Skenor och stativ finns i varierande längder.

Läs mer om Kapprumsinredning på företagets hemsida

Dalform AB
Hemsida: https://dalform.se/

Dalform AB

Dalform AB är tillverkare och leverantör av förvaringsskåp, klädskåp, värdeskåp, elevskåp, personalskåp med mera i ett flertal modeller.

Skåpen tillverkas med höga krav på kvalitet i form av styrka/stabilitet, design och service. I skolan, i badhuset eller på kontoret ska den personliga integriteten värnas. Välvda dörrar, stabila stommar och läckra färger ger både harmoni och trygghet.

Skåp som tillverkas av Dalform är elevskåp / skolskåp i olika modeller och klädskåp för badhus, idrottsanläggningar, kontor och industrin. Dessutom laptopskåp och skåp med värdefack samt mediacentraler/IT-skåp.

Kontakta Dalform AB i Säter när ni söker badhusskåp, bänkskåp, elevklädskåp, elevskåp, förvaringsskåp, intelligenta skåp, IT-skåp, kapprumsinredning, klädfackhylla, klädfackhyllor, klädskåp, korghållare, kroklister, laptopskåp, lågskåp, mediacentraler, omklädningsskåp, personalskåp, sittbänkar, skohylla, skohyllor, skolskåp, småfacksskåp, värdefacksskåp. Mer information om respektive produkt finns på företagets hemsida.