Dalform AB > Kapprumsinredning

Kapprumsinredning

Dalform AB är tillverkare och leverantör av kapprumsinredning.


Dalforms kapprumsinredning är ett mycket populärt och flexibelt system till förskolor, skolor och kontor. Klädfack, Hatthyllor, Sittbänkar och Skohyllor med mera som placeras fristående eller på väggskenor, med eller utan trädetaljer. Kan kompletteras med tillbehör som kroklist och dropplåtar mm.

Färger:
Kapprumsinredningen finns i 24 standardfärger. Appliceras med pulverlack i glans 72 ur RAL-skalan.

Vi kan även erbjuda specialnyanser efter önskemål.

Trä:
Trädetaljerna är i standardutförande tillverkade i Björk/Björkmelamin alt. Bok/Bokmelamin, Går även att beställa andra utföranden och laminat

Standardmått:
Systemet har som standard ett platsmått på 300mm och tillverkas då i modulbredderna 600 och 900mm, finns även med platsmått 200mm och 250mm.

Läs mer om Kapprumsinredning på företagets hemsida

Dalform AB
Hemsida: https://dalform.se/

Dalform AB

Dalform AB är tillverkare och leverantör av förvaringsskåp, klädskåp, värdeskåp, elevskåp, personalskåp med mera i ett flertal modeller.

Skåpen tillverkas med höga krav på kvalitet i form av styrka/stabilitet, design och service. I skolan, i badhuset eller på kontoret ska den personliga integriteten värnas. Välvda dörrar, stabila stommar och läckra färger ger både harmoni och trygghet.

Skåp som tillverkas av Dalform är elevskåp / skolskåp i olika modeller och klädskåp för badhus, idrottsanläggningar, kontor och industrin. Dessutom laptopskåp och skåp med värdefack samt mediacentraler/IT-skåp.

Kontakta Dalform AB i Säter när ni söker badhusskåp, bänkskåp, elevklädskåp, elevskåp, förvaringsskåp, intelligenta skåp, IT-skåp, kapprumsinredning, klädfackhylla, klädfackhyllor, klädskåp, korghållare, kroklister, laptopskåp, lågskåp, mediacentraler, omklädningsskåp, personalskåp, sittbänkar, skohylla, skohyllor, skolskåp, småfacksskåp, värdefacksskåp. Mer information om respektive produkt finns på företagets hemsida.