TORMAX Sverige AB > Karuselldörrar

Karuselldörrar

TORMAX Sverige AB är tillverkare av karuselldörrar. Tormax karuselldörrar finns i olika utföranden.


Med dess två olika installationsvarianter - korridormonterad eller karmmonterad är de en äkta platsbesparare för öppningar mellan 80 och 140 cm.

Våra speciellt framtagna profiler inklusive integrerade tätningar ger en tyst och tät dörrfunktion.

FOLDOR och SLIDE-SWINGDOOR är speciellt lämplig vid renoveringsarbeten, hela dörren inklusive dörröppnarfunktion kommer i ett paket komplett för montage. Vi på TORMAX tillverkar dörren helt enligt dina önskemål och installerar den på plats. Själva installationsarbetet är reducerat till ett minimum, det är bara fråga om att installera den kompletta enheten i öppningen samt ansluta el och eventuella extra styrdon.

FOLDOR och SLIDE-SWINGDOOR har :
* Robust asynkron motor med frekvensstyrning vilket ger hög tillförlitlighet och goda justeringsmöjlighter.
* Inbyggda lägessensorer för exakt motorstyrning av öppning och stängning.
* Intelligent processor som förenklar idrifttagning och ger precis och elegant funktion under många år
* TORMAX kontrollpanel med vars hjälp olika driftfunktioner lätt ställs in, t-ex. enkelriktad passage, tidsstyrning mm.

TORMAX produktprogram är komplett och innehåller alla typer av automatiska dörröppnare samt även karuselldörrar.

TORMAX Sverige säljer även BFT automatiska grind- och garageöppnare och trafikbommar.

Läs mer om Karuselldörrar på företagets hemsida

TORMAX Sverige AB
Hemsida: www.tormax.se

TORMAX Sverige AB

Tormax Sverige AB är en ledande tillverkare av dörrautomatik såsom Automatiska Grindar, Karuseller, Dörröppnare, Dörrstängare, Grindöppnare, Garageöppnare, mm.

TORMAX AG, ett schweiziskt familjeägt företag, har varit verksamma inom dörrautomatikområdet sedan början av 1950-talet då den första automatiska dörröppnaren installerades i Davos.

TORMAX produktprogram är komplett och innehåller alla typer av automatiska dörröppnare samt även karuselldörrar. TORMAX Sverige säljer även BFT automatiska grind- och garageöppnare och trafikbommar.

I Sverige har TORMAX funnits sedan 1958. TORMAX Sverige AB är sedan år 2001 ett av TORMAX AG helägt dotterbolag, vi har vårt huvudkontor i Stockholm / Upplands Väsby och regionkontor i Malmö, Göteborg och Ljungby. Merparten av sålda dörröppnare installeras av egna montörer.

Dörrautomatik, Dörröppnare, Dörrstängare, Grindöppnare, Garageöppnare, Innerdörrar, Ytterdörrar, Karuselldörrar, Branddörrar, Säkerhetsdörrar, Entrédörrar, Entréöppnare, Entrésystem, Branddörröppnare, Innerdörröppnare, Ytterdörröppnare, Entrédörröppnare, Automatiska Grindar