Saxi Vägg AB > Kastburar och spjutfällor

Kastburar och spjutfällor

Saxi Vägg AB är leverantör av kastburar och spjutfällor. Kastburen, som är höj- och sänkbar, är anpassad för kula, diskus och slägga.

Kastburar och spjutfällor från Saxi Vägg lämpar sig utmärkt i alla typer av hallar. Spjutet dämpas av tjocka lager PVC och kanterna skyddas av finmaskigt nylonnät. Hela konstruktionen lyfts och samlas vid tak efter träning.

Läs mer om Kastburar och spjutfällor på företagets hemsida

Saxi Vägg AB
Hemsida: www.saxi.se

Saxi Vägg AB

Saxi Vägg AB är tillverkare och leverantör av ridåväggar, vikväggar, spärrnät, blockväggar mm.

Idag är vi en av Nordens ledande aktörer på marknaden. Verksamheten är uppdelad i två företag; Saxi Vägg och Saxi Sports. Saxi Vägg tillverkar rörliga väggsystem samt erbjuder kompletta serviceavtal. Saxi Sports levererar fast och lös inredning för sporthallar och arenor, samt säljer lösa sportartiklar för alla nivåer. Idag kan vi erbjuda er som kund en komplett lösning, från projektstart till färdig installation med efterföljande serviceavtal.

Vi är en stor aktör i Norden på röliga väggsystem med fokus på kvalitet och service. Våra väggsystem omfattar såväl vikdörrar som vik- och ridåväggar. Sortimentet av ridåväggar finns från enkelsidiga nät- och scrimväggar till dubbelsidiga modeller för krävande miljöer. Vikväggarna tillverkas i en rad olika utföranden, från lättare varianter till kraftigt ljudreducerande modeller. Vår minsta produkt är vikdörren, en klassiker sedan 1949.