Keim Scandinavia A/S Danmark Filial, Sverige > KEIM Betongrenovering

KEIM Betongrenovering

KEIM Betongrenoveringssystem - Finspackel för betong, bruk för reparationer


Det nuvarande KEIMFARBEN etablerades som företag 1878 och har hela tiden koncentrerat sig på silikatbaserade produkter, varför det idag fortfarandet står som ledande på området.

Sortimentet består av ett brett utbud av silikatfärger och silikatlasyrer för alla mineraliska underlag och grundprodukter för andra underlag.

Det finns dessutom silikatputs och lösningar för betongrenovering, naturstensrenovering och fuktigt murverk.

Produkten har en histora på över 100 år, som möjligör en effektiv dokumentation av de påstådda fördelarna. Detta är lite av ett privelegium, då det är viktigt att kunna värdera de långsiktiga konsekvenserna av en lösning.

Läs mer om KEIM Betongrenovering på företagets hemsida

Keim Scandinavia A/S Danmark Filial, Sverige
Hemsida: http://www.keim.se

Keim Scandinavia A/S Danmark Filial, Sverige

Keim Skandinavia A/S färgsortiment består av ett brett utbud av silikatbaserad färg (silikatfärg), silikat-lasyrer ,silikatputs och andra grundprodukter som måleriverktyg och putsväv med mera.
Den typen av färg är helt fri från organiska lösningsmedel.

Vid målning med KEIM-färg får man ett skydd som håller mycket länge, och när det äntligen behöver fräschas upp, behöver man bara tvätta ytan och göra eventuella reparationer. Därefter kan ytan målas igen. Man behöver inte rengöra med kemikalier eller sandblästra, och det blir därför en minimal resursåtgång och inget avfallsproblem.

Ren & naturlig - hållbar som sten, kontakta Keim Skandinavia A/S redan idag.

Företaget hjälper er att göra en skadeanalys och skadediagnos, levererar KEIMs mineraliska silikatfärger och vägleder er hur objektet ska behandlas.