Kingspan Insulation AB > Kingspan Therma Isolerskivor

Kingspan Therma Isolerskivor

Kingspan Insulation AB är tillverkare av isoleringsmaterial. Therma isolerskivor kan användas i alla typer av konstruktioner.

Kingspan Therma är våra mest använda produkter och kan användas i alla typer av konstruktioner och byggnadstyper där man vill uppnå en bra värmeisolering och samtidigt hålla nere tjockleken på byggnadsdelarna.

Kingspan Therma isoleringsmaterial är inte känsligt för fukt, krympning, åldrande eller mögel. Värmeisoleringsförmågan förändras inte under byggnadens normala livstid.

Läs mer om Kingspan Therma Isolerskivor på företagets hemsida

Kingspan Insulation AB

Kingspan Insulation är världens ledande tillverkare av fenol-, polyuretan- och vakuumisoleringsskivor. Företaget ingår i den större Kingspan Group-koncernen, vars produktsortiment omfattar några av marknadens effektivaste värmeisoleringar, miljöteknologi och teknologi som utnyttjar förnybar energi. SPU är väletablerat i Norden och Baltikum. Kingspan Group anses vara en av världens ledande och snabbast växande isoleringstillverkare, känd för sina produktfamiljer Therma, Kooltherm, KoolDuct och Optim-R.