Jeltec Produktion AB > Klädkarusell Snurr-Ann

Klädkarusell Snurr-Ann

Jeltec AB är tllverkare av klädvagnar. Snurr-Ann är en klädkarusell på hjul som du kan placera där den bäst behövs. På Snurr-Ann finns det plats för femton par byxor och jackor.

Vill du kan du låta den stå ute så att blöta regnkläder kan droppa av innan du enkelt rullar in den igen. Den tvådelade mittstången är höj och sänkbar mellan 95–160 cm. Foten har fem stora hjul som gör den enkel att rulla. Två av hjulen kan låsas så att Snurr-Ann står still. Den ergonomiska kompetensen har under utvecklingsarbetet tillgodosetts av en leg. sjukgymnast/ergonom.

Snurr-Ann är en klädkarusell på hjul som du kan placera där den bäst behövs. På Snurr-Ann finns det plats för 30 plagg och mittstången är höj- och sänkbar.

Läs mer om Klädkarusell Snurr-Ann på företagets hemsida

Jeltec Produktion AB
Hemsida: www.jeltec.se

Jeltec Produktion AB

Vi gör jobbet lättare

I över 30 år har vi på Jeltec byggt arbetshjälpmedel och skötbord med en tydlig ergonomisk profil. Produkter som förhindrar förslitnings- och belastningsskador och som gör jobbet lättare. Många kunder uppskattar att vi har korta leveranstider, därför finns de flesta av våra produkter ’’hemma på hyllan’’ för leverans inom några dagar.

Vi gör ofta kundanpassade speciallösningar av olika slag. Därför vågar vi påstå att vi kan hjälpa dig även om dina behov/önskemål inte tillgodoses av vårt standardsortiment. Ring oss på 013-14 83 00 så vi får tala närmare om just dina specifika önskemål.

Håll utkik efter CE-märkningen på våra produkter – det garanterar dig en säker produkt!