AJ Produkter AB > Klädskåp med sittbänk

Klädskåp med sittbänk

Klädskåp med sittbänk är ett klädskåp av högsta kvalitet från AJ Produkter AB, tillverkad i stålplåt.


Inredningen består av hatthylla, galgstång och 2 ankarkrokar. Klädskåpen levereras sammansatta och som standard med plant tak. Dörren finns i röd, blå och grå färg. Stommen är grå. Skåpen levereras utan låsanordning.

Läs mer om Klädskåp med sittbänk på företagets hemsida

AJ Produkter AB
Hemsida: www.ajprodukter.se

AJ Produkter AB

AJ Produkter är en av Sveriges främsta leverantörer av kontorsmöbler, klädskåp, brandsäkra förvaringsskåp, kontorsstolar, konferensmöbler mm.

Hur många företag har lyckats hålla fast vid sin ursprungliga affärsidé i över 30 år? Förmodligen ytterst få, men AJ Produkter är faktiskt ett av dem. Ambitionen att för kunder tillhandahålla produkter inom kontor, lager och materialhantering, ligger kvar. På samma sätt är företagets målsättning att eliminera mellanled mellan kunder och tillverkare oförändrad. AJ Produkters distributionsidé är att med hjälp av en produktkatalog och ett effektivt urval av produkter och deras tillverkare, tillhandahålla ett attraktivt produktsortiment.

Specialinredningar, Arbetsplatsutrustning, Arbetsstolar, Butiksinredning, Lyftutrustning, Mattor, Skärmväggar, Skåp, Personalskåp, Restaurangmöbler, Hotellmöbler, Skolmöbler, Städutrustning, Verkstadsutrustning, Lagerinredning, tipplåda.