Beslagsboden > Knoppar & Handtag

Knoppar & Handtag

Beslagsboden är leverantör av knoppar och handtag och erbjuder ett smakfullt urval av knoppar och handtag till köksluckor.


Det är med knoppar som med lådhandtag, genom att byta ut dina gamla knoppar mot nya, kan ditt badrum eller kök nästan kännas som nytt.

Läs mer om Knoppar & Handtag på företagets hemsida

Beslagsboden
Hemsida: www.beslagsboden.se

Beslagsboden

Beslagsboden har försäljning av beslag, dörrtrycken, dörrhandtag, hussiffror, ringklockor, portklappar, knoppar, krokar, dörrstoppar, skyltar, mm.

Beslagsboden har under årens lopp byggt upp ett av Skandinaviens bredaste sortiment av dekorativa beslag. Speciellt framtaget för Gör-det-självaren.

Hos beslagsboden hittar du beslag för hela hemmet. Beslagsbodens dörrhandtag till ytterdörrar finns att få i ett flertal olika ytbehandlingar. En del dörrhandtag är dessutom ergonomiskt utformade för största möjliga känsla. Beslagsboden har ett av marknadens bredaste sortiment av dörrhandtag för innerdörrar. Under Design dörrhandtag finner du modeller i aluminium, rostfritt stål samt en mängd dörrhandtag i zink i ytbehandlingar som t.ex. mattborstad krom och polerad krom. För att förenkla det så mycket som möjligt för dig finns på hemsidan måttangivelser samt monteringsanvisningar på samtliga dörrhandtag.