Ryds Glas AB > Kök

Kök

Glas modern inredning i ett kök - Rydgruppen i hela Sverige!


Har du tänkt på att glas är ett fantastiskt material som har massor av olika användningsområden?

Här kan du se några exempel på hur glas kan vara en del av inredningen i ett kök. Lacobel är ett genomlackerat glas som kan ersätta kakel i köket ovanför bänk och spis. Detta glas finns i grått, svart, vitt och rött.

Det finns även alternativet att ha ett klart härdat glas. Bakom glaset kan du då ha olika former av utsmyckning, en spännande tapet eller en vägg målad i ett mönster. Ytterligare spännande detaljer du kan göra är att göra en fördjupning bakom glaset och placera skulpturer eller någon utsmyckning i nischen.

Byt ut din bänkskiva mot en tillverkad i 19mm glas. Glaset kan blästras för att få en matt underyta. Vidare kan du få skivan med urtag för spishäll och diskbänk.

Titta gärna in till oss med en skiss på ditt kök, så kan du få förslag och en offert på vad det kan kosta att få ditt kök att skilja sig från grannens...

Läs mer om Kök på företagets hemsida

Ryds Glas AB
Hemsida: http://www.rydsglas.se/

Ryds Glas AB

Ryds Glas är dominerande på marknaden i Sverige inom glasmästeri och arbetar med byggnadsglas, glasreparationer, inglasning av balkong och altan, Schüco aluminiumprofiler mm.

Företaget har sitt ursprung i Sundsvall där Erik Ryd 1947 startade Ryds Glasmästeri. Därefter övertog sönerna Georg och Leif verksamheten som expanderade kraftigt såväl geografiskt som produktmässigt. Nu leds företaget av tredje generationen Ryd genom Leifs son Magnus.

Du hittar oss över hela landet som glasmästerier och/eller specialiserade bilglasföretag.

Glas är det material som är vår huvudprodukt och i kombination med t.ex. aluminium blir till fönster, dörrar, tak, fasadpartier m.m. Idag är Rydgruppen dominerande i Sverige när det gäller utbyte och reparation av bilglas. Många av våra verkstäder är specialiserade på enbart bilglas medan andra är s.k. blandglasmästerier med såväl planglas som bilglas i sitt produktprogram. Med vår geografiska spridning kan vi tillhandahålla tjänster i stort sett över hela landet.

Rydgruppen bygger på en affärsidé med lokala företag i samverkan. Närheten till kunderna och smidigheten hos de små lokala företagen kombineras med den samlade kompetensen och styrkan hos det större företaget. Alla våra engagerade medarbetare brinner för att göra just dig till vår nästa nöjda kund. Nöjda kunder är Ryds Glas bästa ambassadörer.