Kakelspecialisten i Stockholm AB > Kök

Kök

Kakelspecialisten i Stockholm AB har ett stort utbud av kakel, klinker och mosaik för kök.


Köket är samlingsplatsen i hemmet. Rummet ska förena rekreation och funktion på ett bra sätt. Med hjälp av kakel, klinker och mosaik förvandlas köket till en varm och inbjudande plats för trivsel, samvaro och matlagning. Det är dessutom lätt att hålla rent och fräscht. Här på hemsidan ser du bara en liten del av vårt sortiment. För att verkligen få uppleva allt vi har att erbjuda är du välkommen till vår butik.

Läs mer om Kök på företagets hemsida

Kakelspecialisten i Stockholm AB
Hemsida:

Kakelspecialisten i Stockholm AB

Kakelspecialisten i Stockholm försäljning av kakel och klinker för badrum, kök och golv etc, samt tillhörande verktyg, fästmassor och fogmassor.

Hos oss finner Du marknadens bredaste sortiment av keramiska plattor, Några av våra storsäljare är bl a kakel, klinker, tätskikt för våtrum och badrumsmöbler. Stor vikt läggs på stor lagerhållning och effektiv logistik för snabba och säkra leveranser. Vi erbjuder Dig även samtliga stora förekommande varumärken när det gäller badrumsinredning såsom t ex duschväggar, pooler, värmegolv och övriga tillbehör till badrummet.

Våra kunder är såväl privatpersoner som professionella hantverkare samt att vi arbetar aktivt tillsammans med arkitekter och inredare.

Kakelfix, Mosaik, Massagebadkar, Badkar, Golvspackel, Badrumsinredning, Köksinredning, Golvvärme.