Frys & Kylservice AB > Komfortkyla

Komfortkyla

Frys & Kylservice AB i Östersund har försäljning och installation av komfortkyla


För att säkerställa en problemfri funktion krävs rätt temperatur på kontor och i offentliga miljöer där många människor möts och arbetar. Även elektroniska komponenter i serverrum, datasalar och kommunikationscentraler är rätt temperatur och luft en självklarhet.

Läs mer om Komfortkyla på företagets hemsida

Frys & Kylservice AB
Hemsida: www.frysokyl.se

Frys & Kylservice AB

Frys & Kylservice AB utför installation av värmepumpar och kylanläggningar, komfortkyla, luftkonditionering samt mobilkyla åt butiker, industri, kontor och restaurang. Verksamhetsområdet sträcker sig över Östersund, Åre-Järpen, Strömsund, Bräcke-Gällö, Hammarsund, Jämtland och Härjedalen.

Företagets kunder finns huvudsakligen bland företag och i den offentliga sektorn men även på privatmarknaden.

TESAB-gruppen är rikstäckande och består av installationsföretag (entreprenörer) inom kyla, fukt & värme. Vi finns i hela Sverige och arbetar mot företag, organisationer, offentligsektor och konsumenter. TESAB-gruppen är marknadsledande i Sverige och har över 300 anställda. TESAB-företagen tar ett totalt funktionsansvar för sina installationer inklusive produkter, kringutrustning och tjänster. Vi har även resurser för att ge komplett service efter installationen. Allt för våra kunders trygghet.