VKE Entreprenad AB > Konstgräs

Konstgräs

Vi lägger ditt konstgräs i Göteborg

Konstgräs är idag ett möjligt alternativ i såväl privata trädgårdar som i offentliga miljöer och på idrottsplatser. Skuggiga innergårdar, rondeller och refuger är exempel på svårskötta ytor som idag ofta beläggs med konstgräs. Fotbollsplaner omvandlas idag från grus och naturgräs till konstgräs för att stå emot ökade krav på tillgänglighet, året-runt-användande och kvalitet. I vårt skandinaviska klimat är det svårt att hålla en naturlig gräsmatta fräsch genom alla årstider. Den tekniska utvecklingen av konstgräs, idag mer naturtroget och lättskött än någonsin tidigare, gör det till ett självklart val för året-runt-bruk i olika miljöer. Limonta Sport har över 30 års erfarenhet av att tillhandahålla konstgräsprodukter till bl.a. fotbollsplaner över hela världen. Västkustens Entreprenad AB kan med deras produkter erbjuda dig konstgräsinstallationer för samtliga användningsområden i Göteborg.

Läs mer om Konstgräs på företagets hemsida

VKE Entreprenad AB
Hemsida: http://www.vkeab.se/

VKE Entreprenad AB

Välkommen till VKE Entreprenad AB
Västkustens Entreprenad i Göteborg är en markentreprenör som utför professionell markentreprenad med inriktning på bostadsrättsföreningar, bostadsbolag, privata fastighetsägare, kommun och företag.
Hos oss kan du få hjälp med markarbeten så som Schaktning, markberedning och ytskiktsarbeten samt snickerier.

Vi levererar helhetslösningar inom markentreprenad i Göteborg med omnejd, små som större uppdrag.

Hör gärna av dig till oss om du har frågor om vad vi kan hjälpa dig med.
Du når oss enklast genom vårt kontaktformulär eller genom att maila till info@vkeab.se. Vill du hellre ringa når du oss på 031-551070.

Välkommen!