Ryds Glas AB > Kontor

Kontor

Kontorsglas, kontorsinglasningar med stilrena former - Rydgruppen i hela Sverige!


Har kontoret sett likadant ut länge? Det kanske är dags att skapa en ny, ljus och kreativ miljö. Arbetsmiljön är en viktig grundbult i ett väl fungerande företag. Korridor

Vi erbjuder suverän kontorsfunktion i kombination med stilrena former. Stilen kan anpassas både i form, färg och funktion. Självklart erbjuder vi dig vår samlade kunskap i varje nytt projekt. Ändå är det dina idéer och önskemål som styr hela vårt arbete. Vi ser till att förverkliga dina tankar och skapar din nya kontorsmiljö.

Läs mer om Kontor på företagets hemsida

Ryds Glas AB
Hemsida: http://www.rydsglas.se/

Ryds Glas AB

Ryds Glas är dominerande på marknaden i Sverige inom glasmästeri och arbetar med byggnadsglas, glasreparationer, inglasning av balkong och altan, Schüco aluminiumprofiler mm.

Företaget har sitt ursprung i Sundsvall där Erik Ryd 1947 startade Ryds Glasmästeri. Därefter övertog sönerna Georg och Leif verksamheten som expanderade kraftigt såväl geografiskt som produktmässigt. Nu leds företaget av tredje generationen Ryd genom Leifs son Magnus.

Du hittar oss över hela landet som glasmästerier och/eller specialiserade bilglasföretag.

Glas är det material som är vår huvudprodukt och i kombination med t.ex. aluminium blir till fönster, dörrar, tak, fasadpartier m.m. Idag är Rydgruppen dominerande i Sverige när det gäller utbyte och reparation av bilglas. Många av våra verkstäder är specialiserade på enbart bilglas medan andra är s.k. blandglasmästerier med såväl planglas som bilglas i sitt produktprogram. Med vår geografiska spridning kan vi tillhandahålla tjänster i stort sett över hela landet.

Rydgruppen bygger på en affärsidé med lokala företag i samverkan. Närheten till kunderna och smidigheten hos de små lokala företagen kombineras med den samlade kompetensen och styrkan hos det större företaget. Alla våra engagerade medarbetare brinner för att göra just dig till vår nästa nöjda kund. Nöjda kunder är Ryds Glas bästa ambassadörer.