AJ Produkter AB > Kontorsstol Skinn Nr 1

Kontorsstol Skinn Nr 1

Skinnstol Nr 1 är en mycket bra skinnstol från AJ Produkter, som passar i de flesta kontorsmiljöer.


Sits och rygg är i svart skinn och baksida och sidor i skai. Armstöd och fotkryss i trä. Sitthöjden kan varieras med hjälp av gasfjäder från 490-570 mm och ryggens gungmekanism kan låsas i 6 olika lägen. Sitsbredd 510 mm, sitsdjup 450 mm, rygghöjd invändigt 650 mm.

Läs mer om Kontorsstol Skinn Nr 1 på företagets hemsida

AJ Produkter AB
Hemsida: www.ajprodukter.se

AJ Produkter AB

AJ Produkter är en av Sveriges främsta leverantörer av kontorsmöbler, klädskåp, brandsäkra förvaringsskåp, kontorsstolar, konferensmöbler mm.

Hur många företag har lyckats hålla fast vid sin ursprungliga affärsidé i över 30 år? Förmodligen ytterst få, men AJ Produkter är faktiskt ett av dem. Ambitionen att för kunder tillhandahålla produkter inom kontor, lager och materialhantering, ligger kvar. På samma sätt är företagets målsättning att eliminera mellanled mellan kunder och tillverkare oförändrad. AJ Produkters distributionsidé är att med hjälp av en produktkatalog och ett effektivt urval av produkter och deras tillverkare, tillhandahålla ett attraktivt produktsortiment.

Specialinredningar, Arbetsplatsutrustning, Arbetsstolar, Butiksinredning, Lyftutrustning, Mattor, Skärmväggar, Skåp, Personalskåp, Restaurangmöbler, Hotellmöbler, Skolmöbler, Städutrustning, Verkstadsutrustning, Lagerinredning, tipplåda.