Grad-In AB > Konvektorer

Konvektorer

Korabase_01

Våra konvektorer är producerade för att kunna användas med låg energikonsumtion för att garantera ett ekonomiskt och miljövänligt användande. De testas i samma miljöer som våra radiatorer, enligt EN 442 och EN 16430-standarder. Samtliga typer är CE-märkta. De är designade att fungera i stort sett alla miljöer tack vare dess olika utföranden; stående på golv, vägg-monterade, fristående och även inbyggda i golvet. De finns även som bänkar.

Läs mer om Konvektorer på företagets hemsida

Grad-In AB
Hemsida: www.grad-in.se

Grad-In AB

Grad-In AB i Varberg har sedan starten 1993 vuxit till en av landets största leverantörer av produkter för vattenburen värme. Från enskilda, lokala VVS-installatörer till rikstäckande installatörfirmor och hustillverkare inom både Sverige och Norge, Grad-In AB levererar värme till såväl hus och lägenhetskomplex som museum och kontorsbyggnader.

Vårt huvudproduktsortiment består av panelradiatorer, konvektorer, samt design- och badrumsradiatorer som vi direkt-importerar från tillverkaren Korado a.s. och dess dotterbolag Licon s.r.o. i Tjeckien. Genom denna direktimport kan vi minimera både kostnad och ledtid för våra kunder. Korado a.s. har en av Europas mest moderna radiatorfabriker och vi på Grad-In har exklusivitet i Sverige och Norge avseende samtliga produkter inom Korado a.s. koncernen.

Vi lagerhåller även tillbehör från en rad av leverantörer som IMI Hydronics, Danfoss och Sigarth.

Vill du veta vad för skräddarsydda lösningar vi kan erbjuda just Dig? Tala med vårt team idag!