Kingspan Insulation AB > Kooltherm K15C Skalmursisolering

Kooltherm K15C Skalmursisolering

Kingspan Insulation AB är tillverkare av isoleringsmaterial. Kooltherm K8 C Skalmursisolering för byggnader med SPFire105-krav

Kingspan Kooltherm K15C Skalmursisolering är en högeffektiv isolering med en hård fiberfri kärna som är termoset (tål höga temperaturer utan att droppa eller smälta). Isoleringen är helt pappersfri och de båda sidorna är tillverkade av en mikroperforerad aluminiumfolie (ånggenomsläpplig och reflekterande). Kingspan Kooltherm K15C är bedömd enligt BASTA, Sunda Hus och Byggvarubedömningen.

Läs mer om Kooltherm K15C Skalmursisolering på företagets hemsida

Kingspan Insulation AB

Kingspan Insulation är världens ledande tillverkare av fenol-, polyuretan- och vakuumisoleringsskivor. Företaget ingår i den större Kingspan Group-koncernen, vars produktsortiment omfattar några av marknadens effektivaste värmeisoleringar, miljöteknologi och teknologi som utnyttjar förnybar energi. SPU är väletablerat i Norden och Baltikum. Kingspan Group anses vara en av världens ledande och snabbast växande isoleringstillverkare, känd för sina produktfamiljer Therma, Kooltherm, KoolDuct och Optim-R.