GMV Sweden AB > Korgdesign

Korgdesign

GMV Sweden av är leverantör av korghissar. Designa din egen korg och dörr, med GMV Hissbyggare kan du enkelt kombinera väggar, tak och golv enligt tycke och smak.

Moduluppbyggnaden gör att kundspecifika krav enkelt kan tillgodoses.

GREEN LIFT-TML hydraulhiss är perfekt för inbyggnad i fastigheter där utrymmet är begränsat.

Moduluppbyggnaden gör att kundspecifika krav enkelt kan tillgodoses. Detta och att priset är lågt gör därför GREEN LIFT-TML till ett oslagbart val.

Teleskopskjutdörr i karm eller front
Dörr i karmutförande kan erhållas i fem olika färger eller i rostfritt. Dörr i frontutförande levereras i beige eller i rostfritt.

Hisskorgen
Hisskorgen finns i utförande med en eller två korgöppningar och består av 4 st hörnstolpar och ett antal valbara väggpaneler. Spegel levereras som hel vägg eller som utanpåliggande. Belysningen i hisskorgen är utförd med indirekt ljus. Korggolvet beläggs med kokosmatta eller PVCmatta. Kontakta vår säljavdelning för vägledning av korgval.

Tryckknappstablåer
Tryckknappstablå i korg och vid stannplan är utförda i rostfritt. Tryckknapparna har, utöver text, också blindskrift och lysdiodindikering. I korgtablån finns också våningsvisare och överlastindikering samt nödbelysning, som tänds automatiskt vid t ex strömavbrott. Nödsignalknappen aktiverar, utöver ringklockan, också en automatisk uppkoppling av talkommunikation med bemannad larmcentral.

Handledare
Handledaren utförs som ø 30 mm rostfri stång antingen på sidoväggen eller bakväggen beroende på korgutförande.

Läs mer om Korgdesign på företagets hemsida

GMV Sweden AB
Hemsida: www.gmv.se

GMV Sweden AB

GMV är en stor leverantör av hissar och en av världens ledande hisstillverkare och levererar hydraulhissar, linhissar, personhissar och hisskomponenter till hissbranschen.

GMV-koncernen är världsledande på marknaden tack vare mycket bra service och hög kvalitet på de produkter vi tillhandahåller.

GMV Sweden AB bildades 1993 som ett dotterbolag till italienska GMV Martini. Företaget tillverkar hydraulhisskomponenter och finns representerat i ett flertal länder. GMV Sweden har sedan 1997 ett helägt dotterbolag i Polen.

De direkta marknadsområdena är de nordiska länderna, Baltikum och Polen, men också England och Australien ingår. Komponenter som inte tillverkas inom GMV Sweden köps inom gruppen eller externt och levereras till hissföretag inom marknadsområdet.

Bilhissar, Fordonshissar, Hissar, Hisskomponenter, Hisssystem, Hisstillverkare, Hydraulhissar, Lasthissar, Linhissar, Personhissar, Varuhissar, Plattformshissar