Edsby Persienner AB > Korgmarkis

Korgmarkis

Edsby Persienner AB i Gävleborg säljer Turnils korgmarkiser, som är en exklusivare variant av en fönstermarkis. De är mycket väl lämpad för tillverkning av baldakiner.


Utvändig manövrering finns i form utav lina, växel eller motor. Invändig manövrering finns i form utav motor. Motorn styr du med hjälp utav en fastmonterad dosa eller en trådlös fjärrkontroll. Den kan dessutom kompletteras med sol- och vindautomatik för total kontroll.

Läs mer om Korgmarkis på företagets hemsida

Edsby Persienner AB
Hemsida: www.edsbypersienner.se

Edsby Persienner AB

Edsby Persienner AB är grossist och tillverkare av solskydd och solskyddsprodukter såsom persienner, markiser, rullgardiner och mörkrumsridåer. Vårt när område är Edsbyn, Bollnäs, Hudiksvall och Söderhamn. Huvudleverantör av Persienner Till Svenska fönsterproduktion i Edsbyn.

Vi använder Turnils AB som vår material leverantör för vår tillverkning av markiser. Egen syavdelning för markisvävar där vår största duk leverantör är Sandatex och Dixon. Egen tillverkning av Persienner, med material från Turnils AB och Persiennmaterial HB. Vi utrustar även våra markiser med motorer och automation (sol- & vindvakt) från Somfy AB.

Grossisttillverkning av persienner typ Roulette, till de flesta fönstermodeller Svenska fönster saluför. Vi har egen tillverkning av rullgardiner. Stor erfarenhet av stora solskyddsanläggningar och mörkrums anläggningar i t.ex. skolor, sjukhus, kontor etc.