EU Plast AB > Korius colour

Korius colour

EU Plast AB är leverantör av stegljudsdämpande, designade, slitstarka golv. Med Korius colour från EU Plast AB kan du välja bland mer än 80 färger och skapa den rätta känslan och stämningen för ditt rum.


Colour_line erbjuder ett stort antal färgsättningsalternativ. Allt från ett utmanande och iögonfallande golv till ett diskret, snyggt och praktiskt kulörval. Här finns de möjligheterna som många gånger efterfrågas av såväl arkitekter som privatpersoner.

Colour_line är mycket UV-stabil. Golvet är mjukt och stegljudsdämpande. Den matta finishen är i det närmaste underhållsfri. Colour_line finns i ett 80-tal standardkulörer men kan vid önskemål brytas i de flesta RAL/NCS-kulörer.

Läs mer om Korius colour på företagets hemsida

EU Plast AB
Hemsida: www.euplast.se

EU Plast AB

EU Plast AB, ett ledande entreprenadföretag inom fogfria golvlösningar arbetar bla med industrigolv, butiksgolv och golv för offentliga miljöer, renovering av betongkonstruktioner, golvbesiktning, golvrenovering mm.

Företagets långsiktiga strategi skapar även långsiktiga kundrelationer där nöjd kund är ett honnörsbegrepp. Företagets investeringar i de effektivaste maskinerna för det så viktiga underarbetet i kombination med välutbildad personal, skapar de förutsättningar som krävs för att möta kundens krav på effektivitet, slutresultat och kostnadsbild.

EU Plast AB är specialiserade inom fogfria golv som industrigolv och massagolv. Vi har många års erfarenhet inom industrigolvsbranschen och med kunnig personal, sakkunniga samarbetspartners och ett nära samarbete med våra leverantörer, kan vi garantera ett kompetent arbete av högsta kvalitet.

Golvvård är en viktig del av en hälsosam och säker arbetsmiljö. EU PLAST är experter på golvbesiktning och golvrenovering.

När vi utför renovering av golv arbetar vi från grunden och beroende på skadenivån utför vi antingen en total golvrenovering eller lättare förbättringar av målning och underlag. En gedigen golvrenovering kan spara dig tusentals kronor och ger samtidigt ett otroligt lyft åt din verksamhet.