KLH Sverige AB > Korslimmat massivträ

Korslimmat massivträ

KLH Sverige AB är tillverkare av korslimmat massivträ. Korslimmat massivträ består av korsvis staplade brädor som limmas ihop under högt tryck till stora massiva trä element.

Tack vare korslimningen av brädorna förhindras svällning och krympning till ett minimum., och därmed uppnås en bra dimensionsstabilitet. Samtidigt som den statiska styrkan förbättras avsevärt. Andra namn är - massivt trä element, CLT, Solid Träelement.

Läs mer om Korslimmat massivträ på företagets hemsida

KLH Sverige AB
Hemsida: www.klhscandinavia.se

KLH Sverige AB

KLH Sverige AB är tillverkare av korslimmade massivträpaneler, massivträstommar och massivträelement. KLH panelerna används till väggelement, bjälklagselement och takelement. Vi hjälper till med statikberäkningar och prissättning av ditt projekt.

Vi ser oss själva som en expert på hållbar, innovativ och effektiv byggnation med korslimmat massivträ. Våra tjänster sträcker sig från tekniska och statistiska råd om utveckling av projekt specifika detaljer och leverans av måttanpassade element. Våra kunder gynnas av våra erfarenhet av internationella projekt och uppskattar oss som pålitlig partner, särskilt på krävande projekt.