Team Tejbrant AB > Kundvagnsgarage

Kundvagnsgarage

Team Tejbrant AB är tillverkare av Traffic Trolley kundvagnsgarage. Första intrycket av butiken skapas redan på parkeringsplatsen.


Traffic Trolley är ett kundvagnsgarage med stomme i lackerad aluminium, väggar av härdat glas och välvt tak med klar PC. Bygel för fastsättning av kundvagn mellan bakre stolpar med en TRP-plåt som avslutning.
Team Tejbrant marknadsför produkter för gatu-, väg- och fastighetsmiljö samt för reklamaffischering. Produktion utgörs av produkter med framstående form och funktion. Team Tejbrant skall vara marknadsledande inom kundanpassad design och kostnadseffektiv produktion.

Läs mer om Kundvagnsgarage på företagets hemsida

Team Tejbrant AB
Hemsida: www.teamtejbrant.se

Team Tejbrant AB

Team Tejbrant AB är en av Europas ledande tillverkare av parkmöbler och gatumöbler. Vi levererar bl a väderskydd, rökskydd, cykeltak, cykelställ, reklambärare, vägräcken och pollare till både kommuner, trafikbolag, reklambolag och enskilda företag runt om i Europa.

Hållplatsutrustning, P-automatskydd, Reklambärare, Räcken, Infotavlor, Bänkar, Parkbänkar, Papperskorgar, Busskur, Busskurer, Ljusvitriner, Belysta pelare, Scrollers, Spelarbås.