Armstrong World Industries AB > Kvartsvinylplattor

Kvartsvinylplattor

Kvartsvinylplattor från Armstrong World Industries sätter standarden i branschen. Dessa plattor finns i en mängd färger och är det perfekta golvvalet för hårt trafikerade ytor


En homogen uppbyggnad och ett extremt brett urval av färger och mönster kännertecknar Kvartsvinylplattan Imperial. Tack vare god tålighet mot nötning och intryck är Imperial särskilt lämplig för högtrafikerade utrymmen.

Armstrong World Industries AB i Holmsund har tillverkat plastgolv sedan 1949 och ingår sedan 1997 i Armstrong-koncernen. Holmsundanläggningen tillverkar plastgolv för offentlig och privat miljö och är kvalitets-, miljö- och arbetsmiljöcertifierad enligt ISO 9002, 14001 samt AFS 2001:1.

Fabriken är EMAS-registrerad enligt EU:s miljöstyrnings- och miljörevisonsordning. Linoleum är Svanen-märkt. Företagets golvprodukter säljs genom återförsäljare i hela landet.

Läs mer om Kvartsvinylplattor på företagets hemsida

Armstrong World Industries AB
Hemsida: www.armstrong.se

Armstrong World Industries AB

Armstrong World Industries AB är en golvtillverkare och leverantör av bl a plastgolv, linoleumgolv, textilgolv i nålfilt vinylgolv och designgolv för offentliga miljöer.

Armstrong World Industries AB i Holmsund har tillverkat plastgolv sedan 1949 och ingår sedan 1997 i Armstrong-koncernen. Holmsundanläggningen tillverkar plastgolv för offentlig och privat miljö och är kvalitets-, miljö- och arbetsmiljöcertifierad enligt ISO 9002, 14001 samt AFS 2001:1. Fabriken är EMAS-registrerad enligt EU:s miljöstyrnings- och miljörevisonsordning. Linoleum är Svanen-märkt. Företagets golvprodukter säljs genom återförsäljare i hela landet.