Klaver Cykelparkering AB > Laddskåp för elcykelbatteri

Laddskåp för elcykelbatteri

Klaver Cykelparkering levererar flera typer av laddskåp för elcykelbatterier.

Skåpen finns i två olika storlekar med olika låsfunktioner. Skåpet som lämpar sig för offentliga miljöer kan erbjuda kodlåsning där man ställer in en tillfällig kod, likt safety-boxar på hotell. En automatisk öppning efter 12 timmar är också möjlig för att undvika att någon antingen låser in annat än cykelbatterier eller utnyttjar det under längre perioder. Den större varianten kan också rymma t ex hjälm. I många fall är det ur brandsäkerhetssynpunkt mer lämpligt att ha alla elcykelbatterier samlade på en plats än spridda på olika cykelparkeringsytor.

Läs mer om Laddskåp för elcykelbatteri på företagets hemsida

Klaver Cykelparkering AB
Hemsida: klavercykelparkering.se

Klaver Cykelparkering AB

Klaver Cykelparkering AB är ett privat företag som har som mål att bidra till en förbättrad infrastruktur för cykling i Sverige.

Cykeln är en gammal uppfinning som fått ett kraftigt uppsving på senare år via trender inom miljö- och hälsoområdet. Detta är extra tydligt i nordeuropeiska tätortsområden där cyklandet har ökat, och alltjämt ökar, mycket kraftigt.

Klaver Cykelparkering är specialiserat på att leverera lösningar för parkering och förvaring av cyklar. Tidigare hette vi MyBikePark och var en oberoende återförsäljare på den svenska marknaden men sedan 1 maj 2018 heter vi Klaver Cykelparkering och ingår i den ledande Klaverkoncernen med huvudkontor i Holland. Vi är stolta över att kunna erbjuda några av de mest innovativa, yteffektiva och användarvänliga cykelparkeringslösningarna på marknaden idag!

Vi tycker även att det är inspirerande att få vara en del av ett ökat cyklande och därigenom bidra till en hållbarare miljö samt en sundare livsstil.

Om Du är intresserad av hur våra lösningar ser ut och fungerar i praktiken, kontakta oss så berättar vi mer eller kommer förbi hos Dig med vår mobila utställning.

Välkommen till Klaver Cykelparkering!