Infometric AB > Lägenhetsterminalen

Lägenhetsterminalen

Lägenhetsterminaler IE04 är mätterminaler dit man kopplar ett flertal elmätare, eller en lägenhetsnod, till den ansluts flera olika mätare för tex varm- och kallvatten, elmätare mm.


Terminaler

En IE04 mätterminal arbetar med att registrera pulser från anslutna mätare, vilket medför att mätterminalen kan samla in mätdata från alla typer av media; el, vatten, kyla, värme och temperatur. En del versioner har även stöd för lokala nätverk med stöd för MBUS och 1-wire.

Informationen skickas vidare på elnät eller via tråd.

Läs mer om Lägenhetsterminalen på företagets hemsida

Infometric AB
Hemsida: www.infometric.se

Infometric AB

Infometric AB är ledande leverantör av mätsystem för energimätning, enhetsmätning, kollektivmätning och komfortmätning mm till bostadsrättsföreningar, fastighetsbolag och elnätsbolag i Sverige.

Infometrics energimätsystem Info-El® mäter, bearbetar och rapporterar den faktiska förbrukningen av varmvatten, kallvatten, värme, gas och el.

Grunden för Infometric lades när den första releasen av insamlings-programvaran InfoEl släpptes 1995. Vårt första system (110 mätpunkter) levererades till BRF Brevduvan 1997. Vår största enskilda leverans är 6000 mätpunkter till Svebo/Sthlm Energi. Infometric har sedan starten byggt på sitt erbjudande med hjälp av motiverad personal och flera mycket kompetenta partners.

Infometric AB är ett dotterbolag inom Vetico koncernen som sysselsätter ca 120 personer med en omsättning under 2008 på 148 milj. kr.