Llentab AB > Lagerhallar

Lagerhallar

Llentab är tillverkare av stålhallar i form av lagerhallar och logistikbyggnader. Lagerhallarna kan byggas i valfritt utförande och storlek.

Beroende på om hallen skall vara ett kallager eller varmlager hjälper våra säljare till med val av isolering och klädsel. Kanske våra egentillverkade och energieffektiva LLENTAB paneler passar? Det finns också ett stort sortiment tillbehör av dörrar, fönster och portar att välja bland.

Läs mer om Lagerhallar på företagets hemsida

Llentab AB
Hemsida: www.llentab.se

Llentab AB

Llentab AB är Leverantör och har tillverkning och montering av stålhallar, lagerhallar, systemhallar och andra hallbyggnader.

LLENTAB´s koncept för stålbyggnader är hyllat för dess effektiva konstruktion, höga kvalitet och goda anpassningsförmåga till olika krav och behov. Ett flexibelt val för kunder med visioner; berätta din dröm för oss och vi gör den till verklighet med vårt koncept.

Historien börjar 1972 där kärnan till allt skapas av familjen Lindblad. Den vackra naturen i Bohuslän och den svenska västkusten har även gjort inverkan. Det är vår omgivning och dess anda som har format oss till vad vi är idag. Saker som kvalitet, tillit, flexibilitet och engagemang kommer från vårt kulturarv. Idag återspeglas detta i varenda produkt vi levererar.