EAB > Lagerinredningar

Lagerinredningar

Lagerinredningar och produkter för pallhantering, långgodshantering och smågodshantering mm. När det gäller effektiv materialhantering har EAB AB ett av marknadens mest kompletta program.


Snabba leveranser

All tillverkning sker i vår egen fabrik i Smålandsstenar, vilket gör att vi kan lova snabba och punktliga leveranser.

Vi ger dig modern teknik och kunskap

Vi satsar på kontinuerlig utveckling av befintliga och nya produkter, där hållbarhet och nytänkande alltid står i fokus. Vår erfarenhet och kunskap kring modernt logistiktänkande gör att EAB kan ge dig en optimal lagerlösning. Från planering till montaget. Oavsett vad du söker.

Ta gärna del av vårt sortiment genom att klicka på länken nedan.

Läs mer om Lagerinredningar på företagets hemsida

EAB
Hemsida: http://www.eab.se

EAB

EAB AB har tillverkning och försäljning av lagerinredningar, industriportar, och olika stålbyggnader och hallbyggnader såsom
t ex stålhallar.

EAB erbjuder ett av marknadens mest kompletta program för rationell och effektiv materialhantering. Här finns produkter för pallhantering, långgodshantering och smågodshantering.

EABs portar har alltid varit kända för dess höga kvalitet och hållbarhet. Vi har valt en robust konstruktion med få rörliga delar, vilket gör att det även blir ett minimalt behov av underhåll och service. Vår 10-årsgaranti är ett bevis för att vi håller det vi lovar.

EABs Stålbyggnader omfattar allt från stålbyggnader, entresoler och kranbanor till övrigt byggnadssmide såsom ingjutningsgods, trappor, räcken och maskinstativ.

Hallar, Portar, Slagportar, Skjutportar, Vikportar, Termoportar, Portautomatik, Branddörrar, Gångdörrar, Entrépartier, Glaspartier, Slaggrindar.