KD Solskydd AB > Lamellgardiner

Lamellgardiner

StyRa’s lamellgardin är den perfekta gardinen för stora glaspartier och gör sig lika bra inomhus som på altanen.

Du styr enkelt ljusinsläppet samtidigt som du får en snygg inredningsdetalj. Välj mellan ett stort utbud av färger, mönster och modeller ur StyRa’s egna kollektion. Lamellgardiner går att motorisera för en effektiv användning.

Läs mer om Lamellgardiner på företagets hemsida

KD Solskydd AB
Hemsida: https://kdsolskydd.se/

KD Solskydd AB

KD Solskydd är ett familjeföretag med över 40 års erfarenhet i ryggen och finns i värmländska Degerfors.Med kvalité och leveranssäkerhet som mål har företaget en av de modernaste produktionslinjerna i branschen och företaget jobbar kontinuerligt med ytterligare förbättringar.

De flesta produkter är bedömda av både Byggvarubedömningen och SundaHus. Produkterna säljs under varumärket StyRa®, via återförsäljare i hela Sverige.

Över 70% av produkterna som tillverkas, levereras med egna lastbilar till våra återförsäljare. Detta för att minimera miljöpåverkan med onödigt emballage, men även för snabba och säkra leveranser.Företagets omsättning ligger på drygt 115 miljoner (2019) med en personalstab runt 50-75 personer beroende på säsong.Välkomna att kontakta oss på info@kdsolskydd.se för mer information eller CAD-ritningar.