KD Solskydd AB > Lamellgardiner

Lamellgardiner

KD Solskydd är tillverkare med försäljning av lamellgardiner. Lamellgardiner finns till försäljning i ett stort utbud av modeller och färger.


Lamellgardin har blivit en allt mer efterfrågad produkt på grund av de glaspartier som numera ofta förekommer.

Det hårdvarusystem vi använder kommer från italien och är och används i hela europa vilket borgar för en beprövad och stabil lösning.

Våra lameller kommer från Sandatex AB i Borås och dom finns i en mängd olika kvalitéer föredlade i 3 prisgrupper. Ni hittar dom under Färg & Mönster i menyn till vänster.

Läs mer om Lamellgardiner på företagets hemsida

KD Solskydd AB
Hemsida: https://kdsolskydd.se/

KD Solskydd AB

KD Solskydd AB är en leverantör och tillverkare av solskyddsprodukter från Nordic Light som plisségardiner, lamellgardiner, persienner och alla typer av markiser. Vi är ett familjeföretag med över 30 års erfarenhet i ryggen och vi finns i värmländska Degerfors. Här producerar vi tusentals markiser och persienner varje år på en yta av 3000 kvm

Vår omsättning ligger runt 50-60 miljoner med en personalstab runt 25-50 personer beroende på säsong. Med kvalité och leveranssäkerhet som mål har vi en av de modernaste produktionslinjerna i branschen och vi jobbar kontinuerligt med ytterligare förbättringar.

Egna Sökord:
Fasadpersienner, Lamellgardiner, Markiser, Solskydd, Solskyddsprodukter, Persienner, Plisségardiner, Screen, Somfy,