Niklassons Markiser AB > Lamellgardiner

Lamellgardiner

Lamellgardiner även kallade vertikaler från Niklassons Markiser AB i Stockholm ger en mycket stilfull och kvalitativ lösning till problem som rumsdelning, insynsskydd, fönsterdekor, bländning och solskydd.


Det går även att få lamellgardiner med lameller gjorda för mörkläggning som ett alternativ till att ha ett separat mörkläggningssystem. Olika konstruktioner med varierande skenmått, hanteringssätt och lamellbredd gör det enkelt att hitta en optimal anpassning till byggnadens utförande. Att det sedan finns många olika lamellfärger och mönster att tillgå i 2 olika bredder gör inte valmöjligheterna sämre.

Läs mer om Lamellgardiner på företagets hemsida

Niklassons Markiser AB
Hemsida: www.niklassons.nu

Niklassons Markiser AB

Niklassons Markiser AB är ett solskyddsföretag som tillverkare, Levererar och monterar terrassmarkiser, fönstermarkiser, lamellgardiner, persienner, balkongmarkiser , offentlig miljö, mm. Företaget verkar över hela Stockholm och utgår från sina lokaler i Årsta Park Industriområde. I lokalerna finns bla utställning, tillverkning och kundservice.

Niklassons Markiser AB riktar sig både mot den privata sektorn och den offentliga sektorn. Företaget har tack vare sin bredd och sitt kunnande knutit till sig mycket starka samarbetspartners som bla Skanska, Dalkia och NCC för att nämna några.

Automatik, Balkongmarkiser, Balkongskydd, Fönstermarkiser, Korgmarkiser, Lamellgardiner, Markiser, Motorer, Mörkläggning, Persienner, Plisségardiner, Screen, Solfilm, Solskyddsprodukter, Solskärmar, Terrassmarkiser,