S-Hantverkare AB > Lammin Värmeytterdörrar

Lammin Värmeytterdörrar

Välj en varaktig värmedörr för ditt hem

Konstruktion av Lammin värmeytterdörrar är avsedd som ytterdörr till ett bostadsutrymme eller uppvärmt lagerutrymme. Lammin dörrar passar lika bra för ny- som ombyggnad. En högkvalitativ värmedörr håller dina värmekostnader under kontroll. Priset på energi stiger år efter år, och värmebeständighets betydelse vid nybyggnation och renovering växer ständigt. Av den här anledningen är värmedörrar ett vettigt val för varje hem. Lammin dörrar konstruktioners värmegenomgångskoeficienter har definierats enligt Standarden SFS-EN 14351-1 +A1.

Tätning
Dubbeltätning med specialtätning vars konstruktion fortsätter oavbruten runt dörrens hörn. Tätningens färg i vita dörrar är vit, i övriga svart. På tröskeln finns en formgiven gummitätning som tål slitage.

Glas och solid del
Dörrens isolerglas är FI-godkända 3K4-isolerglaselement, i vilka det innersta och yttersta glaset är ett selektivglas och det mellersta glaset ett Stippolyte-dekorationsglas, båda glasmellanrummet har argongasfyllning. Dörrarnas insida och utsida är belagd med HDF-skiva och mönstring av insidan enligt kollektionen. Den varma och starka värmedörrbladskonstruktionen består av ömsesidiga faner och aluminiumplåtar, med en polystyrenskiva som isolering.

Beslag
Gångjärnen 3248-110TMKSS är höjd- och sidojusterade säkerhetsgångjärn, 3 st som standard, ytbehandlingen för vitmålade dörrar vit och för andra dörrnyanser klar. I dörrarna finns en LC102 – låsstomme och låsets motjärn LP711. I beslagsurvalet finns också säkerhetslåsstommar. För alla låsningsalternativ finns också ytbeslag och låshus, som installeras färdigt på plats på fabriken.

Läs mer om Lammin Värmeytterdörrar på företagets hemsida

S-Hantverkare AB
Hemsida: www.shantverkare.se

S-Hantverkare AB

S-Hantverkare är leverantör och montör av Lammin fönster och dörrar. Lammin tillverkar fönster och dörrar till nordiskt klimat utav inhemska material.
Lammin har designat fönstren och dörrarna för att klara nordiska väderförhållanden, och alla deras produkter är märkta med den finländska Nyckelflaggan®

S-Hantverkare erbjuder högkvalitativa lösningar inom byggbranschen, allt från små hantverk upp till omfattande totalrenovering, badrumsrenovering, fasadrenovering, fönster, dörr, ytterdörr, fönsterbyte mm.
Vi erbjuder alltid den bästa till våra kunder i både Södermanland och Stockholms Län. Den bästa material, pris samt individuell lösning.
För att garantera den högsta kvaliteten använder vi alltid material som är inköpt på proffsbutiker och är miljövänlig. Även våra medarbetare har många års erfarenhet i byggbranschen samt alla som jobbar hos oss är anslutna till fackförening.
För att lämna den bästa prisofferten kommer vi alltid ut för ett besök på plats. Och detta gör vi gratis