Wester Byggträ AB > Lantbruksdörrar / Stalldörrar

Lantbruksdörrar / Stalldörrar

Wester Byggträ AB är tillverkare av lantbruksdörrar och stalldörrar.


Ytterdörrar
En rejäl dörr som tål de tuffa miljöerna som återfinns i vissa lokaler och stall. Cellplasten och den infrästa tätningslisten gör att den håller hög klass i isolerings synpungt.

Utvändigt spårade plywood, insidan slät plywood. 57mm cellplastisolering, cylinderlås med trycke och täcklock, infräst tätningslist i 57x105 mm karm. Karm yttermåtten kan max tillverkas i 3x3m.

Slagport
Slagport med 13x120 mm panel spikad på träram. Utanpåliggande hakgångjärn med genomgående bult, försedd med kupolmutter på insidan. Espanjolett med gripklo upptill på båda dörrbladen. Isolerad med 42mm mineralull med genomgående låsbart handtag som standard, 67x143 mm karm. Låsbart handtag Fix 280 inkl.cylinder 1707 ingår!

Porten rekommenderas då måtten överskrider 3 m på bredden eller höjden. Porten görs med lika stora dörrblad Slagport med 13x120 mm panel spikad på träram. Utanpåliggande hakgångjärn med genomgående bult, försedd med kupolmutter på insidan. Espanjolett med gripklo upptill på båda dörrbladen. Isolerad med 42mm mineralull med genomgående låsbart handtag som standard, 67x143 mm karm. Låsbart handtag Fix 280 inkl.cylinder 1707 ingår!

Porten rekommenderas då måtten överskrider 3 m på bredden eller höjden. Porten görs med lika stora dörrblad Innerdörrar
Vår innerdörr är ett bra val för de speciella förhållanden som kan återfinnas i olika byggnader. Dörrbladets tjocklek är 52 mm. Slät plywood på båda sidor, lås 2014 med trycke och nyckelskylt. Dörren är isolerad med 44 mm cellplastisolering, karm 45x95 mm. Som tillägg erbjuds borstlist eller ektröskel.

Läs mer om Lantbruksdörrar / Stalldörrar på företagets hemsida

Wester Byggträ AB
Hemsida: www.wester-byggtra.se

Wester Byggträ AB

Wester Byggträ är tillverkare lantbruksdörrar, lantbruksfönster, friggebodar, hästdörrar, lusthus, förråd, lekstugor samt lättmonterade stugor under eget varumärket Grästorpstugan.

Wester Byggträ AB med tillhörande varumärke Grästorpstugan är beläget i hjärtat av Västra Götalands län. Företaget har varit verksamt inom träindustrin sen 1973. Vårt kunnande och fina produkter har gjort att vi ligger långt framme i utvecklingen. Tillverkningen av fönster och dörrar till lantbruks- och industrilokaler är sedan starten på 70-talet Wester Byggträ AB:s största produktområde. Men under 80-talet har stugor blivit en del av tillverkningen. 1995 fick de varumärket Grästorpstugan.

Wester Byggträ AB och Grästorpstugan har ett brett sortiment med trivsamma och lättmonterade stugor, förråd, garage, lekstugor och lusthus. Med enkla steg-för-steg anvisningar med utförliga instruktioner och förklarande bilder gör vi det enkelt för dig att sätta ihop ditt hus.

Besök även Wester Byggträ AB permanenta utställning som ligger alldeles vid väg 47!