Wester Byggträ AB > Lantbruksfönster

Lantbruksfönster

Wester Byggträ AB är tillverkare av lantbruksfönster och stallfönster.


Fasta
Ett kraftfullt och populärt fönster med 2-glas isoler och ett U-värde på 2,8. Karmen är av furu, 57x105mm.

Inåtgående
Ett robust och praktiskt överfalsat fönster, med ett brett användningsområde. Fönstret öppnas inåt på det klassiska viset och har tre öppningslägen. Djuren klarar sig då från vinddrag utifrån. Karmen är av furu, 57x105mm. Beslagen är av slitstarkt mässing.

Utåtgående
Vårt fönster med flest användningsområden. Passar utmärkt till personal och kontorsfönster men likväl vårt mest sålda som stallfönster. Kan fås både som överkants & sidohängt. Kan beställas som svart, brun samt ofärgad.

2-glas isoler, fönsterlås- 280 vm inkl. storpmkrok och en furukarm på 57x105mm.

Läs mer om Lantbruksfönster på företagets hemsida

Wester Byggträ AB
Hemsida: www.wester-byggtra.se

Wester Byggträ AB

Wester Byggträ är tillverkare lantbruksdörrar, lantbruksfönster, friggebodar, hästdörrar, lusthus, förråd, lekstugor samt lättmonterade stugor under eget varumärket Grästorpstugan.

Wester Byggträ AB med tillhörande varumärke Grästorpstugan är beläget i hjärtat av Västra Götalands län. Företaget har varit verksamt inom träindustrin sen 1973. Vårt kunnande och fina produkter har gjort att vi ligger långt framme i utvecklingen. Tillverkningen av fönster och dörrar till lantbruks- och industrilokaler är sedan starten på 70-talet Wester Byggträ AB:s största produktområde. Men under 80-talet har stugor blivit en del av tillverkningen. 1995 fick de varumärket Grästorpstugan.

Wester Byggträ AB och Grästorpstugan har ett brett sortiment med trivsamma och lättmonterade stugor, förråd, garage, lekstugor och lusthus. Med enkla steg-för-steg anvisningar med utförliga instruktioner och förklarande bilder gör vi det enkelt för dig att sätta ihop ditt hus.

Besök även Wester Byggträ AB permanenta utställning som ligger alldeles vid väg 47!