Låspunkten AB > Larm

Larm

Låspunkten AB i Sundbyberg erbjuder försäljning av trådlösa larm.


Installera eget larm

Genom vårt dotterbolag Säkerhetspunkten kan vi erbjuda trådlösa larm över disk. Enkelt att installera själv, bara att skruva upp! Kan köpas som färdiga paket eller beställas i det utförande man vill. Allt är förprogrammerat! Till larmet finns läckagedetektor, brandvarnare, magnetkontakt och rörelsedetektorer m.m. Systemet kan kopplas till valfritt telefonnummer eller larmcentral. Fri telefonsupport ingår. Du kan få Drifts- och funktionsövervakning vilket innebär att eventuella fel meddelas via sms eller e-mail. Larmet passar till mindre lokaler, butiker och villor.Stora larmsystem
Vi kan även installera större, integrerade larm med passersystem, som kopplas samman med rökdetektorer och vattensystem. Hör av er till oss så berättar vi mer.

Läs mer om Larm på företagets hemsida

Låspunkten AB
Hemsida: www.laspunkten.se

Låspunkten AB

Låspunkten AB arbetar med projektering och installation av lås, larm och passagesystem, nyckeltillverkning, försäljning av värdeskåp, kassaskåp, dokumentskåp, vapenskåp och nyckelskåp, svets och smide, med egen tillverkning av galler och gallergrindar, säkerhetsdörrar samt svetsförstärkningar, låsöppningar, billås i Stockholm, Uppsala, Alunda, Hallstavik och Norrtälje med omnejd.

Våra kunder är i huvudsak fastighetsbolag, fastighetsförvaltare och andra företag.

Vi ingår i SLR Sveriges Låssmedsmästares riksförbund och är auktoriserad låssmed. Vi är även med i SLR Södra som är en lokal förening till SLR.